KÄYTTÄJIEN KERTOMAA

png_eitextLogo_Pinena.png
maija_sivu.jpeg

"Henkinen jaksaminen ja arki ovat helpottaneet huomattavasti, kun on jaksanut liikkua enemmän ja voi tavata taas ihmisiä."

 

32-vuotiaan Maijan kahden vuoden infektiokierre katkesi Pinenan avulla. ”Olin tottunut siihen, että oireettoman viikon jälkeen tulen viimeistään seuraavalla viikolla taas kipeäksi. Kun kaksi oireetonta viikkoa oli kulunut, olin hämmästynyt ja onnellinen.” Maija aloitti Pinenan käytön tammikuussa 2022 ja maaliskuusta lähtien jatkuvat hengitystieinfektiot ja poskiontelontulehdukset ovat pysyneet poissa.  

 

Pinenasta on ollut apua myös pitkäaikaissairauksiin. Maija käyttää Pinenaa päivittäin lieventämään fibromyalgian aiheuttamaa aivosumua sekä nostamaan vireystasoa. Myös ruoka-aineyliherkkyydet ja ihon oireilut ovat helpottaneet käytön myötä. 

”Olen todennut itse Pinenan auttavan laajalti monenlaisiin oireisiin. Voin suositella sitä kaikille, joilla jotkin oireet piinaavat ja rajoittavat elämää, eikä tunnu löytyvän apua."

Pinena testiryhmäkäyttäjien kertomaa

Olemme toteuttaneet tähän mennessä kolme Pinena testiryhmää, jossa ryhmiin valitut testaavat männynkuoriuutetablettien tehoa runsaan neljän

viikon ajan. 

Osallistujat tekevät testijakson alussa ja lopussa kartoituskyselyn. Tälle sivulle olemme keränneet osallistujien näissä kartoituksissa antamaa palautetta. 

Järjestämme testijaksoja säännöllisesti vuoden ympäri. Käy tarkistamassa onko haku tällä hetkellä auki ja hae mukaan! 

iStock-984365018.jpg
gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

''Tunnen oloni energisemmäksi ja mielialani on yllättävän paljon iloisempi verrattuna muihin pimeisiin vuodenaikoihin. Koko testijakson ajan oloni ja vartaloni tuntuivat kevyemmältä, tietynlainen "tukkoisuus" ja raskaus olivat poissa. Huomasin uneni syvenneen ja rauhoittuneen.''