top of page

KÄYTTÄJIEN KERTOMAA

png_eitextLogo_Pinena.png
maija_sivu.jpeg

"Henkinen jaksaminen ja arki ovat helpottaneet huomattavasti, kun on jaksanut liikkua enemmän ja voi tavata taas ihmisiä."

 

32-vuotiaan Maijan kahden vuoden infektiokierre katkesi Pinenan avulla. ”Olin tottunut siihen, että oireettoman viikon jälkeen tulen viimeistään seuraavalla viikolla taas kipeäksi. Kun kaksi oireetonta viikkoa oli kulunut, olin hämmästynyt ja onnellinen.” Maija aloitti Pinenan käytön tammikuussa ja maaliskuusta lähtien jatkuvat hengitystieinfektiot ja poskiontelontulehdukset ovat pysyneet poissa.  

 

Pinenasta on ollut apua myös pitkäaikaissairauksiin. Maija käyttää Pinenaa päivittäin lieventämään fibromyalgian aiheuttamaa aivosumua sekä nostamaan vireystasoa. Myös ruoka-aineyliherkkyydet ja ihon oireilut ovat helpottaneet käytön myötä. 

”Olen todennut itse Pinenan auttavan laajalti monenlaisiin oireisiin. Voin suositella sitä kaikille, joilla jotkin oireet piinaavat ja rajoittavat elämää, eikä tunnu löytyvän apua."

Pinena Vastustuskyky palautteita

”Olen syönyt Pinena Vastustuskyky kapseleita kuukauden ajan yhden kapselin päivässä ja olen huomannut selkeän muutoksen keuhkoissa. Tuntui että keuhkot olivat pitkään ”tukossa”, henki alkoi kulkea paremmin jo viikon käytön jälkeen ja nyt tukkoisuutta ei ole enää ollenkaan.”

”Koen Pinenan vaikuttaneen positiivisesti erityisesti siihen, että oon onnistunut välttämään flunssat ja muut pöpöt mitä nyt on ollut ihan hirveesti liikkeellä.”

"Olen 63-vuotias mies ja kärsin voimakkaasti heikentyneestä ääreisverenkierrosta. Saan heikentyneeseen verenkiertooni myös lääkitystä ja jalkojen ohitusleikkaus on suunnitteilla. Sain valmistajalta testattavaksi noin kuukauden erän Pinena Vastustuskyky valmistetta sillä perusteella, että se saattaisi helpottaa jalkojani. Pinena tuntui toimivan, sillä 1 x kapseli päivässä toi jalkoihini selkeän lämmön tunteen, jonka tulkitsen tarkoittavan lisääntynyttä verenkiertoa. Muut hoitomuodot eivät ole aikaansaaneet vastaavaa. Vaikutuksen alkaminen kesti noin viikon kuurin aloittamisesta."

iStock-984365018.jpg

Pinena testiryhmäkäyttäjien kertomaa:

Olemme toteuttaneet tähän mennessä kolme Pinena testiryhmää, jossa ryhmiin valitut testaavat männynkuoriuutteen tehoa runsaan neljän

viikon ajan. 

Osallistujat tekevät testijakson alussa ja lopussa kartoituskyselyn. Tälle sivulle olemme keränneet osallistujien näissä kartoituksissa antamaa palautetta. 

Järjestämme testijaksoja säännöllisesti vuoden ympäri. Käy tarkistamassa onko haku tällä hetkellä auki ja hae mukaan! 

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

''Pahin aivosumu ja väsymys on väistynyt. Saan enemmän aikaiseksi niin töissä kun vapaallakin.''

bottom of page