top of page

KÄYTTÄJIEN KERTOMAA

Tuomas Lehtinen.jpeg

"Huomaan vaikutuksen päivittäin. Ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä, eikä aivosumu vaivaa. Tuntuu melkein siltä, että omat huippuvuodet ovat tulleet takaisin."

Psyykkinen valmentaja Tuomas Lehtinen pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutta Pinena Elinvoima kapselia. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla. "On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään."

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin sekä miehillä että naisilla, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle, Lehtinen miettii. "Kun mieli ja keho pysyvät virkeänä koko päivän ja hyviä valintoja kertyy toistensa päälle, syntyy positiivinen kierre. Virtaa riittää silloin työpäivän jälkeen parisuhteellekin, eikä tarvitse murehtia miten hommat onnistuvat."

maija_juttu2.jpg

33-vuotias Maija on luottanut Pinena luomumännynkuoriuutteeseen jo pitkään: ”Pinena tableteilla sain pitkän poskiontelotulehdus- ja antibioottikierteen vihdoin poikki. En ole Pinenan aloituksen jälkeen joutunut syömään yhtäkään antibioottikuuria, kun ennen niitä meni useita vuodessa.”

Nyt Maija ja hänen miehensä saivat testattavaksi uutta Pinena Elinvoima kapselia, joka sisältää tutun luomumännynkuoriuutteen lisäksi Aasiasta tulleita Panax Ginseng ja PrimaVie Shilajit uutteita. ”Aloitettuani Elinvoiman käytön huomasin heti ensimmäisistä päivistä olevani energisempi ja aikaansaavampi. Myös miehelläni Elinvoima teki ihmeitä ensimmäisestä päivästä lähtien: Elinvoiman käytön myötä hänen pitkään jatkunut väsymyksensä helpotti ja hänestä tuli kuin uusi ihminen, paljon positiivisempi ja energisempi.”

Maija ja hänen miehensä ovat saaneet Pinenasta apua myös astmaan. Maija on huomannut tavallisesti keväisin pahenevan astmansa pysyneen paremmin hallinnassa Pinenan myötä. ”Krooninen hengenahdistukseni on lievittynyt ja PEF-arvot ovat terveenä ollessa pysyneet Pinenan avulla normaaleina. Miehenikin on saanut Pinenoista apua astmaansa – astmayskä on hänellä lievempää ja happisaturaatiokin on noussut, eikä hän tarvitse astmalääkkeistään avaavaa enää yhtään niin paljon kuin ennen.”

Pinena Vastustuskyky palautteita

”Olen syönyt Pinena Vastustuskyky kapseleita kuukauden ajan yhden kapselin päivässä ja olen huomannut selkeän muutoksen keuhkoissa. Tuntui että keuhkot olivat pitkään ”tukossa”, henki alkoi kulkea paremmin jo viikon käytön jälkeen ja nyt tukkoisuutta ei ole enää ollenkaan.”

”Koen Pinenan vaikuttaneen positiivisesti erityisesti siihen, että oon onnistunut välttämään flunssat ja muut pöpöt mitä nyt on ollut ihan hirveesti liikkeellä.”

"Olen 63-vuotias mies ja kärsin voimakkaasti heikentyneestä ääreisverenkierrosta. Saan heikentyneeseen verenkiertooni myös lääkitystä ja jalkojen ohitusleikkaus on suunnitteilla. Sain valmistajalta testattavaksi noin kuukauden erän Pinena Vastustuskyky valmistetta sillä perusteella, että se saattaisi helpottaa jalkojani. Pinena tuntui toimivan, sillä 1 x kapseli päivässä toi jalkoihini selkeän lämmön tunteen, jonka tulkitsen tarkoittavan lisääntynyttä verenkiertoa. Muut hoitomuodot eivät ole aikaansaaneet vastaavaa. Vaikutuksen alkaminen kesti noin viikon kuurin aloittamisesta."

"Mä kärsin yleensä ihan next level siitepölyallergiasta, nyt kun mulla on ollut Pinena säännöllisesti käytössä, niin oon päässyt tänä vuonna selvästi helpommalla. Tää on kyl huikee tuote!"

iStock-984365018.jpg

Pinena testiryhmäkäyttäjien kertomaa:

Olemme toteuttaneet tähän mennessä kolme Pinena testiryhmää, jossa ryhmiin valitut testaavat männynkuoriuutteen tehoa runsaan neljän viikon ajan. 

Osallistujat tekevät testijakson alussa ja lopussa kartoituskyselyn. Tälle sivulle olemme keränneet osallistujien näissä kartoituksissa antamaa palautetta. 

Järjestämme testijaksoja säännöllisesti vuoden ympäri. Käy tarkistamassa onko haku tällä hetkellä auki ja hae mukaan! 

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

''Pahin aivosumu ja väsymys on väistynyt. Saan enemmän aikaiseksi niin töissä kun vapaallakin.''

bottom of page