top of page

HAE MUKAAN TESTIRYHMÄÄN

Suoriudu paremmin: Hae mukaan Pinena Elinvoima testiryhmään!

Pinena_Elinvoima_kapseli_metsä_valosampi.png

Haemme testaajia Pinena Elinvoima -kapselille.

 

Uusi Pinena® Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä, sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Ainesosat ovat: Pinena luomumännynkuoriuute, punainen Panax Ginseng ja Primavie Shilajit. Keskeinen vaikuttava aine on markkinoiden vahvin sekä ainoa luomulaatuinen Pinena® männynkuoriuute, jolla on todettu olevan laaja-alaisia antioksidanttisia, antiallergisia, antiviraalisia, tulehdusta vaimentavia sekä verenkiertoa tehostavia vaikutuksia. Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua, sekä naisilla tasapainottavat hormonitoimintaa ja auttavat pitämään kuukautiskierron normaalina. Kokonaisuutena Pinena Elinvoima -kapseleiden formulaatio hyödyntää Pinena® männynkuoriuutteen verenkiertoa lisäävää vaikutusta Shilajitin tehokkaaseen kuljettamiseen kaikkialle kehoon ja sen soluihin. Adaptogeeniset Shilajit ja Ginseng ovat keskenään hyvin yhteensopivia ja toisiaan tukevia, väsymystä ehkäiseviä ja energisoivia.

 

Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen!

Lataudu luonnon alkuvoimalla

Hae mukaan Pinena Elinvoima testiryhmään!

Testiryhmän toteutus ja säännöt:

  • Hae viimeistään 11.6.

  • Valitsemme testaajat hakemusten perusteella.

  • Lähetämme testiryhmään valituille ilmoituksen ja tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

  • Kun haet mukaan testiryhmään, sitoudut antamaan palautetta Pinena Elinvoima -kapseleista kyselyiden muodossa testatessasi tuotetta yhden (1) kuukauden.

  • Testin ajaksi saat Pinena Elinvoima -kapselit käyttöösi veloituksetta. 

  • Kun olet suorittanut testijakson loppuun, pääset antamaan siitä palautteen sähköisesti Ravintorengas Oy:lle. 

  • Ravintorengas Oy:lle jää oikeus palautteiden käyttöön markkinoinnissa, niin että henkilön etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain näkyvät palautteen yhteydessä.

  • Muut yhteystiedot tallennetaan tilapäisesti, kunnes testijakso on ohi. Sen jälkeen yksilöivät tiedot poistetaan, ellei henkilö ole tilannut samalla Ravintorengas Oy:n uutiskirjettä.

bottom of page