top of page

KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMA

METSÄSTÄ ELINVOIMAA: KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMA

_48A9318_edited.jpg

Alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Siikaisten Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla.

 

Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu suomalainen laatutuote: pääsimme jo 1990-luvulla mukaan tutkimushankkeisiin, joiden ansiosta useat suomalaiset yliopistot ryhtyivät tutkimaan Karin Havupuu-uutejuoman sisältöä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jopa 35 mikrogrammaa yhdessä desissä juomaaFenolisista yhdisteistä juoma sisältää tutkimusten mukaan eniten resveratrolia ja katekiinia.

VOITTAJATUOTE ainoana Suomessa: Jo kolme terveystuotealan voittoa!

verkkosivuille_vuoden_terveystuote_edited_edited.jpg

Karin Havupuu-uutejuoma voitti Vuoden 2021 terveystuote -palkinnon. Voittaja ratkaistiin yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa ympäri Suomen.

 

Tämä oli Karin Havupuu-uutejuomalle jo kolmas voitto. Aiemmat voitot ovat vuosilta 2003 ja 2010. Mikään muu tuote ei ole voittanut kategoriassaan edes kahta kertaa, saati kolmea.

bottom of page