top of page

KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMA

METSÄSTÄ ELINVOIMAA: KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMA

_48A9318_edited.jpg

Alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Siikaisten Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla.

 

Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu suomalainen laatutuote: pääsimme jo 1990-luvulla mukaan tutkimushankkeisiin, joiden ansiosta useat suomalaiset yliopistot ryhtyivät tutkimaan Karin Havupuu-uutejuoman sisältöä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jopa 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa juomaaFenolisista yhdisteistä juoma sisältää tutkimusten mukaan eniten resveratrolia ja katekiinia.

KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMA ON VUODEN 2021 TERVEYSTUOTE

verkkosivuille_vuoden_terveystuote_edited_edited.jpg

Karin Havupuu-uutejuoma voitti Vuoden 2021 terveystuote -palkinnon. Voittaja ratkaistiin yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa ympäri Suomen.

 

Tämä oli Karin Havupuu-uutejuomalle jo kolmas voitto. Aiemmat voitot ovat vuosilta 2003 ja 2010. Mikään muu tuote ei ole voittanut kategoriassaan edes kahta kertaa, saati kolmea.

KOKEMUKSIA KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMASTA

IMG_0842_edited.jpg

Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjistä on vuosien saatossa tehty satoja käyttäjäkertomuksia. Käyttäjät ovat huomanneet juomalla olevan positiivisia vaikutuksia muun muassa suoliston, ihon, hengitysteiden ja nivelten hyvinvointiin sekä yleiseen vointiin ja jaksamiseen.

 

Käyttäjäkertomuksia voit katsoa YouTube-kanavaltamme: Ravintorengas Oy

bottom of page