
TUOTTEET


Alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Siikaisten Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Karin Havupuu-uutejuomaa on tutkittu useissa yliopistoissa Suomessa in vitro -menetelmällä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jopa 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa juomaa.
Metsästä elinvoimaa

Karin Havupuu-uutejuoma on
Vuoden 2021 terveystuote
Karin Havupuu-uutejuoma voitti Vuoden 2021 terveystuote -palkinnon. Voittaja ratkaistiin yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa ympäri Suomen.
Tämä oli Karin Havupuu-uutejuomalle jo kolmas voitto. Aiemmat voitot ovat vuosilta 2003 ja 2010. Mikään muu tuote ei ole voittanut kategoriassaan edes kahta kertaa, saati kolmea.

Tutkittu suomalainen laatutuote
Pääsimme jo 1990-luvulla mukaan tutkimushankkeisiin, joiden ansiosta useat suomalaiset yliopistot ryhtyivät tutkimaan Karin Havupuu-uutejuoman sisältöä.
Yliopistotutkimusten mukaan tunnistettujen fenolisten yhdisteiden yhteismäärä yhdessä desilitrassa Karin Havupuu-uutejuomaa on jopa 48,9 mg. Fenolisista yhdisteistä juoma sisältää tutkimusten mukaan eniten resveratrolia ja katekiinia.
Männyt ja niiden yhdisteet ovat edelleen kiinnostuksenkohteina monissa suomalaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa.

Asiakaspalautteet
Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjistä on vuosien saatossa tehty satoja käyttäjäkertomuksia. Käyttäjät ovat huomanneet juomalla olevan positiivisia vaikutuksia muun muassa suoliston, ihon, hengitysteiden ja nivelten hyvinvointiin sekä yleiseen vointiin ja jaksamiseen.
Käyttäjäkertomuksia voit katsoa YouTube-kanavaltamme.