|

Pinena® Elinvoima

Pinena Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Se sisältää Pinena männynkuoriuutteen lisäksi Panax ginseng ja PrimaVie® Shilajit -uutetta.

69,90 

Suoriudu paremmin

Pinena Elinvoima sisältää Panax ginsengiä ja PrimaVie Shilajitia, jotka yhdessä tukevat varsinkin miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua. Naisilla ne tasapainottavat hormonitoimintaa ja auttavat pitämään kuukautiskierron normaalina. Shilajit ja Ginseng ovat keskenään hyvin yhteensopivia ja toisiaan tukevia, väsymystä ehkäiseviä ja energisoivia. Pinena männynkuoriuutteella on todettu olevan laaja-alaisia antioksidanttisia, antiallergisia, antiviraalisia, tulehdusta vaimentavia sekä verenkiertoa tehostavia vaikutuksia.

Yhdessä purkissa 45 kapselia. Valmistettu Suomessa.

Pinena luomumännynkuoriuute 250 mg
Punainen Panax Ginseng 250 mg
Primavie Shilajit 150 mg
Kapseli: HPMC (kasvipohjainen)

Pinena Elinvoima sisältää huippulaadukasta punaista Panax ginsengiä uutteena, jonka sisältämien ginsenosidien määrä on standardisoitu. Ginseng on yksi vanhimmista tunnetuista luonnonlääkkeistä, jota on käytetty yleiskuntoa parantavana yrttinä yli vuosituhansia ja jota on viljelty lääkekäyttöön jo satoja vuosia. Perinteisesti sitä on käytetty mm. parantamaan kestävyyttä, reaktiokykyä sekä keskittymiskykyä.

Pinena Elinvoiman sisältämä PrimaVie Shilajit on orgaaninen ja kliinisesti tutkittu, jauhemuotoinen Primavie, joka on sertifioidusti orgaanista sekä erittäin puhdasta ja korkealaatuista. Shilajit on Himalajan vuoriston alueelta kerättävä, vuorten seinämistä tihkuva tahnamainen biomineraaliseos, joka sisältää yli 40 eri mineraalia sekä fulvohappoa. Ihmiskunnalla on pitkä historia shilajitin käytöstä elinvoiman ja kehon voimien lisääjänä mm. kroonisen väsymyksen, vuoristotaudin, anemian sekä hormonitoiminnan oireiden hoidossa.

Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Sopii kaikenikäisille.