|

Pinena TerveysSummitissa

Tältä sivulta löydät ilmaiset haastattelumme sekä verkkokaupan tarjouksemme TerveysSummit viikolla 20.-26.5.2024

Katso viikon haastattelumme ilmaiseksi verkossa

Olemme ylpeästi mukana yhtenä pääyhteistyökumppanina järjestämässä Suomen suurinta terveystapahtumaa TerveysSummittia 20.-26.5. Tapahtuma järjestetään kokonaan verkossa. Katso päivän terveysaiheiset asiantuntijahaastattelut verkossa täysin ilmaiseksi: https://terveyssummit.fi/ohjelma/

Ke 22.5. Yrittäjä Sanna Herttua-Laiho "Karin Havupuu-uutejuoma: 50 -vuotiaan legendan tarina ja uudet kasvot"

Haastattelussa toisen sukupolven yrittäjämme Sanna raottaa verhot auki Ravintorenkaan historiasta vanhempiensa Kari ja Tuija Herttuan ajoilta sekä haasteista vuosien varrella, joita ei ole jaettu missään aiemmin! Sanna kertoo myös omasta tiestään Ravintorenkaalla ja kuinka asiakkaiden elämämullistavat kokemukset tuotteistamme innoittavat häntä edelleen päivittäin työssä. Haastattelussa esitellään myös Karin Havupuu-uutejuoman uuden pahvipakkauksen kehitystyötä.

Haastattelu on katsottavissa TerveysSummitin sivuilla ilmaiseksi 24h ajan keskiviikkona 22.5. klo 9 alkaen. Linkin haastatteluun löydät julkaisuhetkellä tältä sivulta tai tilaamalla Pinenan uutiskirjeen (lomake sivun alareunassa)

To 23.5. Ravitsemusneuvoja Leeni Viio "Vinkkejä lasten terveelliseen ruokailuun ja ravitsemukseen"

Ravitsemusasiantuntija Leeni paneutuu haastattelussa lasten terveyteen ja koko perheen terveelliseen ruokavalioon. Lasten vaivat ja sairaudet vaikuttavat koko perheeseen ja muutos kohti parempaa lähtee vanhempien esimerkillä. Leenin omassa arjessa lasten sekä koko perheen suoliston ja ihon terveyttä sekä hyvää vastustuskykyä on tukemassa Karin Havupuu-uutejuoma. 

Haastattelu on katsottavissa TerveysSummitin sivuilla ilmaiseksi 24h ajan torstaina 23.5. klo 9 alkaen. Linkin haastatteluun löydät julkaisuhetkellä tältä sivulta tai tilaamalla Pinenan uutiskirjeen (lomake sivun alareunassa). 

Voittajatuote: ainoana suomessa jo kolme terveystuotealan voittoa

KLASSIKKO VAIHTOI KARTONKIIN:
KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMAN UUSI ympäristöystävällisempi PAKKAUS

Ympäristölle ystävällisempi

Vastuullinen valinta

Helppo kierrättää

Alkuperäinen voittajatuote

Toivottu suosikki

Turvallista laatua

Hyödynnä TerveysSummit viikon supertarjous verkkokaupassamme

Tilatessasi vähintään kaksi Karin Havupuu-uutejuoman 12-packia, saat toisen 12-packin PUOLEEN HINTAAN!

TOIMI NÄIN:
1. Lisää ostoskoriisi Karin Havupuu-uutejuoman 12-pack
2. Laita määräksi vähintään kaksi
3. Syötä ”kuponkikoodi” kenttään koodi ”BONUS12” ja paina ”käytä alennuskoodia” (Huom: kentässä voi lukea virheellisesti englannin kielellä ”Coupon code” jolloin koodi syötetään kyseiseen kenttään.)
4. Tadaa! 🤩 Siirry kassalle ja viimeistele tilauksesi täyttämällä tietosi

Karin Havupuu-uutejuoma 12-pack

Lähes 50 vuotta samalla reseptillä valmistettu luomusertifioitu, tutkittu ja palkittu kotimainen voittajatuote. Havupuu-uutejuoma valmistetaan puhtaasta lähdevedestä sekä nuoren männyn kuoresta ja nilasta. Pakkauksessa 12 kpl Karin Havupuu-uutejuomaa uudessa 0,5 litran havutölkissä.
65,00 

Jaakko Halmetojan mietteitä Karin Havupuu-uutejuomasta

Jaakko Halmetoja kertoo omia kokemuksiaan ja näkemystään Karin Havu havupuu-uutejuomasta. Kansanparantajat ovat tunteneet männyn vaikutukset terveydelle jo aikojen alusta: Karin Havupuu-uutejuoma pitää sisällään kansanparantajien perimätiedon.


Jaakko syventyy videolla aiheisiin: Miten Karin Havupuu-uutejuoman antioksidantit mm. edistävät terveyttä ja rauhoittavat kehon tulehdustiloja? Mistä Karin Havupuu-uutejuoman punainen väri kertoo? Mitä kaikkea tämän metsän eliksiirin valmistuksessa otetaan huomioon?