top of page

PINENA ELINVOIMA

SUORIUDU PAREMMIN: PINENA ELINVOIMA

pinena_elinvoima_edited.jpg

Pinena® Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä, sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Se sisältää Pinena® männynkuoriuutteen lisäksi Panax ginseng ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. 

 

SEKSUAALITERVEYS JA HORMONITOIMINTA

  • Panax ginseng tukee tutkitusti varsinkin miesten seksuaaliterveyttä, sekä auttaa erektion saamisessa ja parantaa sen laatua.

  • PrimaVie Shilajit tukee tervettä hormonitoimintaa ja auttaa pitämään kuukautiskierron normaalina.

SUORITUSKYKY JA STRESSINSIETOKYKY

  • Panax ginseng parantaa kestävyyttä, reaktiokykyä ja keskittymiskykyä.

  • PrimaVie Shilajit parantaa suorituskykyä ja ylläpitää hyvää yleiskuntoa.

  • Panax ginseng luokitellaan adaptogeeniksi, joka auttaa elimistöä sopeutumaan stressiin.

  • Yhdessä uutteet lisäävät verenkiertoa, parantavat hapenottoa soluissa ja tehostavat energiantuotantoa. Shilajit ja Ginseng ovat keskenään hyvin yhteensopivia ja toisiaan tukevia, väsymystä ehkäiseviä ja energisoivia.

ANTIOKSIDANTTI

  • PrimaVie Shilajitin antioksidanttiset vaikutukset vahvistavat immuniteettia ja vaimentavat tulehduksia.

  • Pinena® luomumännynkuoriuutteella on todettu olevan laaja-alaisia antioksidanttisia, antiallergisia, antiviraalisia sekä tulehdusta vaimentavia vaikutuksia.

Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen! Valmistettu Suomessa.

PINENA ELINVOIMAN AINESOSAT

pinena_elinvoima_kapselit_neliö.jpg

Ginseng on yksi vanhimmista tunnetuista luonnonlääkkeistä, jota on käytetty yleiskuntoa parantavana yrttinä yli vuosituhansia ja jota on viljelty lääkekäyttöön jo satoja vuosia. Perinteisesti sitä on käytetty mm. parantamaan kestävyyttä, reaktiokykyä sekä keskittymiskykyä. Pinena® Elinvoima sisältää huippulaadukasta punaista Panax ginsengiä uutteena, jonka sisältämien ginsenosidien määrä on standardisoitu. 

Shilajit on Himalajan vuoriston alueelta kerättävä, vuorten seinämistä tihkuva tahnamainen biomineraaliseos, joka sisältää yli 40 eri mineraalia sekä fulvohappoa. Ihmiskunnalla on pitkä historia shilajitin käytöstä elinvoiman ja kehon voimien lisääjänä mm. kroonisen väsymyksen, vuoristotaudin, anemian sekä hormonitoiminnan oireiden hoidossa. Pinena® Elinvoiman sisältämä PrimaVie® Shilajit on orgaaninen ja kliinisesti tutkittu, jauhemuotoinen Primavie, joka on sertifioidusti orgaanista sekä erittäin puhdasta ja korkealaatuista.

Pinena® luomumännynkuoriuute on männyn kuoresta ja nilasta valmistettu 100 % suomalainen, standardoidulla reseptiikalla valmistettu uute, jota on valmistettu Siikaisissa jo vuodesta 1975. Raaka-aine kerätään vain nuoren, elinvoimaisen luomumännyn kuoresta ja nilasta ja se on erittäin puhdasta ja laadukasta, sekä jäljitettävää. Pinena® on markkinoiden ainoa luomulaatuinen ja laatusertifioitu männynkuoriuute. 

KOKEMUKSIA PINENA ELINVOIMASTA

Tuomas_parempi_edited.jpg

"Huomaan vaikutuksen päivittäin. Ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä, eikä aivosumu vaivaa. Tuntuu melkein siltä, että omat huippuvuodet ovat tulleet takaisin."

Psyykkinen valmentaja Tuomas Lehtinen pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan uutta Pinena Elinvoima kapselia. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla. "On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään."

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin sekä miehillä että naisilla, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle, Lehtinen miettii. "Kun mieli ja keho pysyvät virkeänä koko päivän ja hyviä valintoja kertyy toistensa päälle, syntyy positiivinen kierre. Virtaa riittää silloin työpäivän jälkeen parisuhteellekin, eikä tarvitse murehtia miten hommat onnistuvat."

Lue koko juttu

simon-berger-9Ct73yKbpEo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… PUHDAS

Käytämme aitoja ja tuoreita raaka-aineita salaisen reseptimme avulla. Sama huolellinen vaatimus puhtaimpien ainesosien suhteen koskee kaikkia tuotteitamme.

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… SUOMALAINEN 

Olemme syntyneet Suomessa, ja olemme rakennettu paikalliselle viisaudelle ja perinteelle. Luotamme paikallisiin raaka-aineisiin. Meille on tärkeää, että toimimme edelleen samalla Kosken metsätilalla, Siikaisissa, Satakunnassa. Tässä on meidän metsämme, täällä ovat ihmiset ja meille koti.

tom-the-photographer-kz1PgaeSTww-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… REILU 

Vapaus työskennellä yhdessä tällaisten upeiden ihmisten kanssa ympärillämme työntekijöistä ja jakelijoista toimittajiin ja kaikkiin läheisiin ei tule ilman vastuuta. Ensinnäkin pyrimme olemaan oikeudenmukaisia ​​kaikkia kohtaan ja todistamaan tämän joka päivä käytöksellämme. Näin toimimme joka päivä.

esther-tuttle-AIklyC7dudQ-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… VASTUULLINEN 

Emme pakene sitä tosiasiaa, että raaka-aineemme tulee metsästä. Näin voimme lisätä ihmiskehon vaalimaa hyvyyttä. Tehdäksemme tämän vastuullisesti, keräämme ainesosamme metsästä, joka kasvattaa biomassan määrää, edesauttaen ilmastonmuutoksen torjunnassa elintärkeän hiilidioksidin talteenottoa. Sama vastuullinen käytös on keskeinen arvo, joka on osa jokapäiväistä arkeamme kumppaneita, kuluttajiamme, henkilöstöämme ja koko arvoketjuamme kohtaan.

bottom of page