top of page

LUOMUMÄNNYNKUORIUUTETABLETTI

SUOMALAISTA PERINNETIETOA PARHAIMMILLAAN: PINENA TABLETIT

pinena_aurinko_tabletti.png

Pinena® luomumännynkuoriuute valmistetaan Suomen länsirannikon luomumetsien vahvojen mäntyjen kuoresta ja nilasta. Nämä Pohjolan karuissa oloissa luonnonmukaisesti kasvaneet männyt keräävät kasvuaikanaan itseensä runsaasti vahvoja suoja-aineita, fenolisia yhdisteitä, kuten resveratrolia, katekiinia ja muita flavonoideja. 

Pinena® on markkinoiden ainoa luomulaatuinen ja laatusertifioitu männynkuoriuute, jota on valmistettu standardoidulla reseptiikalla Siikaisissa jo vuodesta 1975. Raaka-aine kerätään vain nuoren, elinvoimaisen luomumännyn kuoresta ja nilasta ja se on erittäin puhdasta ja laadukasta, sekä jäljitettävää.

Vahva antioksidantti terveytesi edistämiseksi: Pinena® luomumännyn kuoriuutteella on tutkitusti laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa tehostava vaikutus.

maija_sivu.jpeg

KOKEMUKSIA PINENA TABLETEISTA

"Henkinen jaksaminen ja arki ovat helpottaneet huomattavasti, kun on jaksanut liikkua enemmän ja voi tavata taas ihmisiä."

 

32-vuotiaan Maijan kahden vuoden infektiokierre katkesi Pinenan avulla. ”Olin tottunut siihen, että oireettoman viikon jälkeen tulen viimeistään seuraavalla viikolla taas kipeäksi. Kun kaksi oireetonta viikkoa oli kulunut, olin hämmästynyt ja onnellinen.” Maija aloitti Pinenan käytön tammikuussa ja maaliskuusta lähtien jatkuvat hengitystieinfektiot ja poskiontelontulehdukset ovat pysyneet poissa.  

 

Pinenasta on ollut apua myös pitkäaikaissairauksiin. Maija käyttää Pinenaa päivittäin lieventämään fibromyalgian aiheuttamaa aivosumua sekä nostamaan vireystasoa. Myös ruoka-aineyliherkkyydet ja ihon oireilut ovat helpottaneet käytön myötä. 

”Olen todennut itse Pinenan auttavan laajalti monenlaisiin oireisiin. Voin suositella sitä kaikille, joilla jotkin oireet piinaavat ja rajoittavat elämää, eikä tunnu löytyvän apua."

Lue koko juttu

simon-berger-9Ct73yKbpEo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… PUHDAS

Käytämme aitoja ja tuoreita raaka-aineita salaisen reseptimme avulla. Sama huolellinen vaatimus puhtaimpien ainesosien suhteen koskee kaikkia tuotteitamme.

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… SUOMALAINEN 

Olemme syntyneet Suomessa, ja olemme rakennettu paikalliselle viisaudelle ja perinteelle. Luotamme paikallisiin raaka-aineisiin. Meille on tärkeää, että toimimme edelleen samalla Kosken metsätilalla, Siikaisissa, Satakunnassa. Tässä on meidän metsämme, täällä ovat ihmiset ja meille koti.

tom-the-photographer-kz1PgaeSTww-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… REILU 

Vapaus työskennellä yhdessä tällaisten upeiden ihmisten kanssa ympärillämme työntekijöistä ja jakelijoista toimittajiin ja kaikkiin läheisiin ei tule ilman vastuuta. Ensinnäkin pyrimme olemaan oikeudenmukaisia ​​kaikkia kohtaan ja todistamaan tämän joka päivä käytöksellämme. Näin toimimme joka päivä.

esther-tuttle-AIklyC7dudQ-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… VASTUULLINEN 

Emme pakene sitä tosiasiaa, että raaka-aineemme tulee metsästä. Näin voimme lisätä ihmiskehon vaalimaa hyvyyttä. Tehdäksemme tämän vastuullisesti, keräämme ainesosamme metsästä, joka kasvattaa biomassan määrää, edesauttaen ilmastonmuutoksen torjunnassa elintärkeän hiilidioksidin talteenottoa. Sama vastuullinen käytös on keskeinen arvo, joka on osa jokapäiväistä arkeamme kumppaneita, kuluttajiamme, henkilöstöämme ja koko arvoketjuamme kohtaan.

bottom of page