top of page

PINENA VASTUSTUSKYKY

VASTUSTUSKYKY VAHVAKSI: PINENA VASTUSTUSKYKY

Pinena_vastustuskyky_lanseeraus.png

Pinena® Vastustuskyky kapselin keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa tehostava vaikutus. Pinena Vastustuskyky sisältää 100 % suomalaista luomumännynkuoriuutetta sekä C- ja E-vitamiinia.

ANTIOKSIDANTTI

  • Pinena® luomumännynkuoriuutteen sisältämillä fenolisilla yhdisteillä on tutkittu olevan laaja-alaisia antioksidanttisia vaikutuksia. 

  • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa.

  • E-vitamiini parantaa soluvälitteistä immuunivastetta.

 

TULEHDUKSEN VAIMENNUS

  • C- ja E-vitamiini taistelevat vapaita radikaaleja vastaan.

  • Yhdessä C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ylläpitävät solukalvon normaalia rakennetta.

AINEENVAIHDUNTA

  • E-vitamiini ja Pinena® luomumännynkuoriuute tehostavat verenkiertoa. 

  • C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

  • C-vitamiini edistää raudan imeytymistä.

IHO

  • C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista.

  • E-vitamiini edistää ihon hyvinvointia.

Pinena® luomumännynkuoriuute sekä C- ja E-vitamiinit tukevat ja tehostavat tutkitusti toistensa antioksidanttisia vaikutuksia. Pinena® Vastustuskyvyn sisältämä C-vitamiini on muodossa askorbiinihappo ja E-vitamiini on muodossa d-alfa-tokoferoli.

Pinena® Vastustuskyky lisää vastustuskykyä, vähentää tulehduksia ja antaa energiaa! Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen. Valmistettu Suomessa.

VK_Pinena.jpg

KOKEMUKSIA PINENA VASTUSTUSKYVYSTÄ

”Olen syönyt Pinena Vastustuskyky kapseleita kuukauden ajan yhden kapselin päivässä ja olen huomannut selkeän muutoksen keuhkoissa. Tuntui että keuhkot olivat pitkään ”tukossa”, henki alkoi kulkea paremmin jo viikon käytön jälkeen ja nyt tukkoisuutta ei ole enää ollenkaan.”

”Koen Pinenan vaikuttaneen positiivisesti erityisesti siihen, että oon onnistunut välttämään flunssat ja muut pöpöt mitä nyt on ollut ihan hirveesti liikkeellä.”

"Olen 63-vuotias mies ja kärsin voimakkaasti heikentyneestä ääreisverenkierrosta. Saan heikentyneeseen verenkiertooni myös lääkitystä ja jalkojen ohitusleikkaus on suunnitteilla. Sain valmistajalta testattavaksi noin kuukauden erän Pinena Vastustuskyky valmistetta sillä perusteella, että se saattaisi helpottaa jalkojani. Pinena tuntui toimivan, sillä 1 x kapseli päivässä toi jalkoihini selkeän lämmön tunteen, jonka tulkitsen tarkoittavan lisääntynyttä verenkiertoa. Muut hoitomuodot eivät ole aikaansaaneet vastaavaa. Vaikutuksen alkaminen kesti noin viikon kuurin aloittamisesta."

"Mä kärsin yleensä ihan next level siitepölyallergiasta, nyt kun mulla on ollut Pinena säännöllisesti käytössä, niin oon päässyt tänä vuonna selvästi helpommalla. Tää on kyl huikee tuote!"

simon-berger-9Ct73yKbpEo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… PUHDAS

Käytämme aitoja ja tuoreita raaka-aineita salaisen reseptimme avulla. Sama huolellinen vaatimus puhtaimpien ainesosien suhteen koskee kaikkia tuotteitamme.

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… SUOMALAINEN 

Olemme syntyneet Suomessa, ja olemme rakennettu paikalliselle viisaudelle ja perinteelle. Luotamme paikallisiin raaka-aineisiin. Meille on tärkeää, että toimimme edelleen samalla Kosken metsätilalla, Siikaisissa, Satakunnassa. Tässä on meidän metsämme, täällä ovat ihmiset ja meille koti.

tom-the-photographer-kz1PgaeSTww-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… REILU 

Vapaus työskennellä yhdessä tällaisten upeiden ihmisten kanssa ympärillämme työntekijöistä ja jakelijoista toimittajiin ja kaikkiin läheisiin ei tule ilman vastuuta. Ensinnäkin pyrimme olemaan oikeudenmukaisia ​​kaikkia kohtaan ja todistamaan tämän joka päivä käytöksellämme. Näin toimimme joka päivä.

esther-tuttle-AIklyC7dudQ-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… VASTUULLINEN 

Emme pakene sitä tosiasiaa, että raaka-aineemme tulee metsästä. Näin voimme lisätä ihmiskehon vaalimaa hyvyyttä. Tehdäksemme tämän vastuullisesti, keräämme ainesosamme metsästä, joka kasvattaa biomassan määrää, edesauttaen ilmastonmuutoksen torjunnassa elintärkeän hiilidioksidin talteenottoa. Sama vastuullinen käytös on keskeinen arvo, joka on osa jokapäiväistä arkeamme kumppaneita, kuluttajiamme, henkilöstöämme ja koko arvoketjuamme kohtaan.

bottom of page