top of page

PINENA VASTUSTUSKYKY

VASTUSTUSKYKY VAHVAKSI: PINENA VASTUSTUSKYKY

Pinena_vastustuskyky_lanseeraus.png

Pinena® Vastustuskyky kapseli sisältää 100 % suomalaista luomumännynkuoriuutetta sekä C- ja E-vitamiinia.

ANTIOKSIDANTTI

  • Pinena® luomumännynkuoriuute sisältää runsaasti fenolisia yhdisteitä.

  • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa.

  • E-vitamiini parantaa soluvälitteistä immuunivastetta.

 

TULEHDUKSEN VAIMENNUS

  • C- ja E-vitamiini taistelevat vapaita radikaaleja vastaan.

  • Yhdessä C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ylläpitävät solukalvon normaalia rakennetta.

AINEENVAIHDUNTA

  • E-vitamiini ja Pinena® luomumännynkuoriuute tehostavat yhdessä verenkiertoa. 

  • C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

  • C-vitamiini edistää raudan imeytymistä.

IHO

  • C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista.

  • E-vitamiini edistää ihon hyvinvointia.

Pinena® luomumännynkuoriuute sekä C- ja E-vitamiinit tukevat ja tehostavat tutkitusti toistensa antioksidanttisia vaikutuksia. Pinena® Vastustuskyvyn sisältämä C-vitamiini on muodossa askorbiinihappo ja E-vitamiini on muodossa d-alfa-tokoferoli.

Pinena® Vastustuskyky lisää vastustuskykyä ja antaa energiaa! Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

simon-berger-9Ct73yKbpEo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… PUHDAS

Käytämme aitoja ja tuoreita raaka-aineita salaisen reseptimme avulla. Sama huolellinen vaatimus puhtaimpien ainesosien suhteen koskee kaikkia tuotteitamme.

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… SUOMALAINEN 

Olemme syntyneet Suomessa, ja olemme rakennettu paikalliselle viisaudelle ja perinteelle. Luotamme paikallisiin raaka-aineisiin. Meille on tärkeää, että toimimme edelleen samalla Kosken metsätilalla, Siikaisissa, Satakunnassa. Tässä on meidän metsämme, täällä ovat ihmiset ja meille koti.

tom-the-photographer-kz1PgaeSTww-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… REILU 

Vapaus työskennellä yhdessä tällaisten upeiden ihmisten kanssa ympärillämme työntekijöistä ja jakelijoista toimittajiin ja kaikkiin läheisiin ei tule ilman vastuuta. Ensinnäkin pyrimme olemaan oikeudenmukaisia ​​kaikkia kohtaan ja todistamaan tämän joka päivä käytöksellämme. Näin toimimme joka päivä.

esther-tuttle-AIklyC7dudQ-unsplash.jpg

TUOTTEEMME ON
… VASTUULLINEN 

Emme pakene sitä tosiasiaa, että raaka-aineemme tulee metsästä. Näin voimme lisätä ihmiskehon vaalimaa hyvyyttä. Tehdäksemme tämän vastuullisesti, keräämme ainesosamme metsästä, joka kasvattaa biomassan määrää, edesauttaen ilmastonmuutoksen torjunnassa elintärkeän hiilidioksidin talteenottoa. Sama vastuullinen käytös on keskeinen arvo, joka on osa jokapäiväistä arkeamme kumppaneita, kuluttajiamme, henkilöstöämme ja koko arvoketjuamme kohtaan.

bottom of page