top of page

Lisää virtaa ja Elinvoimaa elämään 

Uusi Pinena Elinvoima -kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote myös tukee varsinkin miesten seksuaaliterveyttä.

Tamperelainen psyykkinen valmentaja ja yrittäjä Tuomas Lehtinen on kiireinen mies. Yrityksen pyörittämisen lisäksi sekä omat että lasten harrastukset vievät päivistä omat aikansa. Työ on vaativaa ja lisäksi mies keksii itselleen erilaisia fyysisiä haasteita, kuten punnerrus- tai askelhaasteita. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla.
– Vaikka näin 48-vuotiaana huippukunnon vuodet ehkä ovatkin takanapäin, olen löytänyt itselleni mielekkäitä tapoja haastaa itseäni ja samalla pitää itseni kunnossa. On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin, Lehtinen miettii.

Tuomas Lehtinen.jpeg

Suoriudu paremmin: Pinena Elinvoima 

Pinena® Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä, sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Se sisältää Pinena® männynkuoriuutteen lisäksi Panax ginseng ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua, sekä naisilla tasapainottavat hormonitoimintaa ja auttavat pitämään kuukautiskierron normaalina. Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen.

Elinvoima_kapseli_tuotekuva_PNG.png

Aamun ensimmäinen valinta

Karin Havupuu-uutejuoma on jo pitkään kuulunut Lehtisen aamurutiiniin, ja alkuvuodesta mies pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan saman tuoteperheen uutta tuotetta, Pinena Elinvoima -kapselia. Sen pohja on tuttua luomulaatuista männynkuoriuutetta, johon on lisätty huippulaatuista punaista Panax ginsengiä ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä nämä valmisteet auttavat elimistöä sopeutumaan stressiin, tukevat seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa sekä parantavat suorituskykyä.

– Olen jo pitkään luottanut kotimaiseen männynkuoriuutteeseen Karin Havupuu-uutejuoman muodossa, sillä omien kokemusten lisäksi olen kuullut ja lukenut siitä palautteita ihmisiltä, joiden elämään se on vaikuttanut merkittävästi. Nyt tämän vahvan männynkuoriuutteen päälle on luotu uudenlainen yhdistelmä, joka on kokeiluni mukaan erittäin toimiva. Huomaan vaikutuksen päivittäin, kun ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä – eikä aivosumu vaivaa. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään.

Lehtinen kannustaa miettimään omia valintojaan joka päivä. Hyvät päätökset johtavat positiiviseen kierteeseen, kun hyviä valintoja kertyy toistensa päälle. Tärkeintä on, että tekee valintoja eikä vain seuraa satunnaisia mielihaluja, jotka johtavat väsymykseen tai huonoon unenlaatuun. Kun olo ei ole päivän jälkeen uupunut, riittää virtaa myös illalla.

Parempaa suorituskykyä myös makuuhuoneessa

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle.
– Omalla kohdallani aihe ei ole vielä ollut ajankohtainen, mutta ehdottomasti lähtisin ensimmäisenä kokeilemaan tällaista luonnontuotetta. Pinena Elinvoima auttaa heti aamusta asti pysymään virkeänä koko päivän ja tekemään fiksuja vireystilaa tukevia päätöksiä. Positiivinen kierre on valmis ja virtaa riittää myös makuuhuoneeseen, Lehtinen miettii.

Pinena Elinvoiman sisältämä Panax ginseng auttaa tutkitusti myös erektion saamisessa ja parantaa sen laatua. PrimaVie® Shilajit -uutteen kanssa tämä muodostaa optimaalisen suorituskykyä lisäävän tuotteen, joka sopii sekä naisille että miehille monenlaisiin nykyajan haasteisiin.

Karin Havupuu-uutejuoma  

Alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Siikaisten Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Karin Havupuu-uutejuomaa on tutkittu useissa yliopistoissa Suomessa in vitro -menetelmällä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jopa 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa juomaa. 

20201001-Ravintorengas-tuotekuva-suoraan.png
bottom of page