top of page

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Uusi Pinena Elinvoima -kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin miesten seksuaaliterveyttä.

Tamperelainen psyykkinen valmentaja ja yrittäjä Tuomas Lehtinen on kiireinen mies. Yrityksen pyörittämisen lisäksi sekä omat että lasten harrastukset vievät päivistä omat aikansa. Työ on vaativaa ja lisäksi hän keksii itselleen erilaisia fyysisiä haasteita, kuten punnerrus- tai askelhaasteita. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla.
– Vaikka näin 48-vuotiaana huippukunnon vuodet ehkä ovatkin takanapäin, olen löytänyt mielekkäitä tapoja haastaa itseäni ja samalla pitää itseni kunnossa. On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin, Lehtinen miettii.

Tuomas_parempi_edited.jpg

Suoriudu paremmin: Pinena Elinvoima 

Pinena® Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä, sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Se sisältää Pinena® männynkuoriuutteen lisäksi Panax ginseng ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua, sekä naisilla tasapainottavat hormonitoimintaa ja auttavat pitämään kuukautiskierron normaalina. Pinena® Elinvoima on optimaalista suorituskykyä lisäävä tuote, joka sopii sekä naisille että miehille monenlaisiin nykyajan haasteisiin. Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen.

Elinvoima_kapseli_tuotekuva_PNG.png

Aamun ensimmäinen valinta

Karin Havupuu-uutejuoma on jo pitkään kuulunut Lehtisen aamurutiiniin, ja alkuvuodesta mies pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan saman tuoteperheen uutta tuotetta, Pinena Elinvoima -kapselia. Sen pohja on tuttua luomulaatuista männynkuoriuutetta, johon on lisätty huippulaatuista punaista Panax ginsengiä ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä nämä valmisteet auttavat elimistöä sopeutumaan stressiin, tukevat seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa sekä parantavat suorituskykyä.

– Huomaan vaikutuksen päivittäin. Ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä, eikä aivosumu vaivaa. Tuntuu melkein siltä, että omat huippuvuodet ovat tulleet takaisin. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään, Lehtinen kertoo – ja kannustaa miettimään omia valintojaan joka päivä.

Parempaa suorituskykyä myös makuuhuoneessa

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin sekä miehillä että naisilla, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle, Lehtinen miettii. Kun olo ei ole päivän jälkeen uupunut, jaksaa illallakin tehdä vaikka mitä. Pinena Elinvoiman sisältämä Panax ginseng auttaa miehillä tutkitusti erektion saamisessa ja parantaa sen laatua. Tuote toimii siis monella tasolla.

– Kun mieli ja keho pysyvät virkeänä koko päivän ja hyviä valintoja kertyy toistensa päälle, syntyy positiivinen kierre. Virtaa riittää silloin työpäivän jälkeen parisuhteellekin, eikä tarvitse murehtia miten hommat onnistuvat. Myös mielikuvitus toimii silloin paremmin, Lehtinen vinkkaa.

Karin Havupuu-uutejuoma  

Alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Siikaisten Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Karin Havupuu-uutejuomaa on tutkittu useissa yliopistoissa Suomessa in vitro -menetelmällä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jopa 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa juomaa. 

20201001-Ravintorengas-tuotekuva-suoraan.png
bottom of page