top of page

Aivosumu ja astma kuriin Pinena Elinvoimalla

33-vuotias Maija on luottanut Pinena luomumännynkuoriuutteeseen jo pitkään: hän aloitti Pinena tablettien käytön tammikuussa 2022 kärsittyään jatkuvasta infektiokierteestä yli kaksi vuotta.

– Pinenalla sain pitkän poskiontelotulehdus- ja antibioottikierteen vihdoin poikki. Hengitystieinfektiot ovat harventuneet ja muuttuneet helpommiksi. En ole Pinenan aloituksen jälkeen joutunut syömään yhtäkään antibioottikuuria, kun ennen niitä meni useita vuodessa, Maija kertoo.

Toukokuussa 2023 Maija ja hänen miehensä saivat testattavaksi uutta Pinena Elinvoima kapselia, joka sisältää tutun luomumännynkuoriuutteen lisäksi Aasiasta tulleita Panax Ginseng ja PrimaVie Shilajit uutteita. Yhdessä nämä ainesosat muun muassa parantavat sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä ja auttavat elimistöä sopeutumaan stressiin.

– Aloitettuani Elinvoiman käytön huomasin heti ensimmäisistä päivistä olevani energisempi ja aikaansaavampi. Arkeni on ollut välillä aikamoista ajelehtimista enkä ole saanut oikein mistään kiinni. Pinena Elinvoima auttoi nousemaan ylös kevätmasennuksesta luonnonmukaisesti. Myös kova aivosumu, jota fibromyalgia ja long covid ovat minulla aiheuttaneet hälveni, joten pystyn nyt paremmin keskittymään arjen puuhiin. On kiva, kun ajatus kulkee ilman ainaista sumua pään sisällä ja olen alkanut löytää vuosia kadoksissa olleen luovuuteni jälleen, mistä olen todella iloinen, Maija kertoo hymyillen.

Myös Maijan mies huomasi nopeasti Elinvoiman piristävät vaikutukset.

– Miehelläni Elinvoima teki ihmeitä ensimmäisestä päivästä lähtien! Hänellä oli töistä rankasta auraustalvesta aiheutunutta uupumusta ja hän nukahti joka päivä sohvalle klo 18 maissa, eikä hänellä ollut oikein energiaa mihinkään ylimääräiseen. Elinvoiman käytön myötä hänen päiväunitarpeensa katosi ja hänestä tuli kuin uusi ihminen, paljon positiivisempi ja energisempi. Meille on tullut paljon enemmän yhteistä aikaa, kun hän jaksaa työpäivien jälkeenkin lähteä kanssani vaikka kaupoille tai ulkoilemaan, Maija toteaa. Noin kuukauden jälkeen Elinvoiman aloittamisesta Maijan mies huomasi myös unenlaatunsa parantuneen huomattavasti: muun muassa yöheräilyt sekä hengityskatkokset yöllä vähenivät.

maija_juttu2.jpg

Suoriudu paremmin: Pinena Elinvoima 

Pinena® Elinvoima on suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava, sekä seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä valmiste. Se sisältää Pinena® männynkuoriuutteen lisäksi Panax ginseng ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit lisäävät verenkiertoa, parantavat hapenottoa soluissa ja tehostavat energiantuotantoa. Shilajit ja Ginseng ovat keskenään hyvin yhteensopivia ja toisiaan tukevia, väsymystä ehkäiseviä ja energisoivia. Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat seksuaaliterveyttä, tasapainottavat hormonitoimintaa sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua. Pinena® Elinvoima on optimaalista suorituskykyä lisäävä tuote, joka sopii sekä naisille että miehille monenlaisiin nykyajan haasteisiin. Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen.

Elinvoima_kapseli_tuotekuva_PNG.png

Elinvoimasta tukea astmaan 

Maija ja hänen miehensä ovat saaneet Pinenasta apua myös astmaan ja koronasta toipumiseen. Maija on huomannut tavallisesti keväisin pahenevan astmansa pysyneen paremmin hallinnassa Pinenan myötä.

– Tämä on astman tukihoitoon tärkeä lisä. Krooninen hengenahdistukseni on lievittynyt ja PEF-arvot ovat terveenä ollessa pysyneet Pinenan avulla normaaleina. Miehenikin on saanut Pinenoista apua astmaansa: astmayskä on hänellä lievempää ja happisaturaatiokin on noussut. Hän aloitti Pinenan käytön sairastettuaan koronan ja säästyi astman pahenemiselta jälkioireilussa, eikä tarvitse astmalääkkeistään avaavaa enää yhtään niin paljon kuin ennen, Maija kertoo. Männyn on tutkittu tukevan hengitysteiden terveyttä: se hoitaa hengityselimistöä ja lievittää sen oireita. Mänty vaikuttaa kurkkuun ja hengitysteihin sekä auttaa avaamaan tukkoista nenää ja hengittämään vapaammin. (Pinus sylvestris - Santä de la respiration)

Apua myös PCOS oireisiin 

Pinena Elinvoiman sisältämien Ginseng ja Shilajit uutteiden on tutkittu tukevan tervettä hormonitoimintaa ja auttavan pitämään kuukautiskierron normaalina. Ginsengin on tutkittu tukevan myös miesten seksuaaliterveyttä auttaen erektion saamisessa ja parantavan sen laatua. Maija sairastaa munasarjojen monirakkulaoireyhtymää (PCOS), joka on naisten yleisin hormonihäiriö. Käytettyään Pinena Elinvoimaa kaksi viikkoa, Maija alkoi huomata positiivisia muutoksia PCOS:in suhteen.

– Olen kärsinyt liikahikoilusta ja nopeasta karvankasvutahdista vuosia, ja joutunut epiloimaan kainaloita kahdesti viikossa. Nyt riittää kerran viikossa ja osin sen takia hikoilu on ollut helpommin hallittavissa. Liikahikoilu on rauhoittunut ja iho pysyy paremmin kuivana. Mukava asia on ollut myös se, ettei kasvoihin kasva juurikaan enää mustia karvoja leukaan ja "viiksiin", kun ennen niitä sai nyppiä pari kertaa viikossa, Maija naurahtaa. 

Pitkäaikaissairaudet ovat osa Maijan elämää, mutta hän kokee Pinenan parantaneen elämänlaatuaan huomattavasti.

– Jos vain yksi luontaistuote pitäisi valita lopunelämäksi niin kyllä se olisi Pinena. Siinä on laajimmat terveyshyödyt lukuisista kokeilemistani tuotteista ja arvostan suomalaista puhdasta luonnontuotetta. Nämä ovat myös niin vahvoja, että käyttö on helppoa. Yksi kapseli päivässä riittää ja sen muistaa helposti ottaa aamuisin. Suhtauduin varovaisesti Pinena Elinvoiman kokeiluun johtuen monista sairauksistani ja lääkityksistäni: yleensä tällaiset piristävät ja hormonitoimintaan vaikuttavat tuotteet pahentavat migreenejäni, mutta Elinvoima on ensimmäinen, joka ei niin tehnyt! Plussaa tulee siis myös hyvästä siedettävyydestä, kun yhteisvaikutuksia lääkitysten kanssa on todella vähän. Nämä ovat tällaisen monisairaan paras ystävä, Maija kiittelee.

maija5.jpg
bottom of page