|

Proantosyanidiinien määrä on nyt määritelty Karin Havupuu-uutejuomassa!

Mahtavia uutisia: Karin Havupuu-uutejuomassa on nyt määritelty sen sisältämien proantosyanidiinien määrä! Päiväannos 1 dl sisältää n. 35 mg männynkuoren uuteaineita (oligomeerisia proantosyanidiinejä). Lyhyesti selitettynä oligomeeriset proantosyanidiinit (OPC) ovat kasvipohjaisia ​​flavonoliyhdisteitä männyn kuoressa, joista juomamme lukuiset mahtavat vaikutukset terveydellemme ovat peräisin.


Lisäksi Karin Havupuu-uutejuoma on vuoden 2024 alusta määritelty virallisesti ravintolisäksi, jonka vuoksi pakkaukseen on lisätty ravintolisäasetuksen mukaiset tekstit. Päiväannossuositus on pakkauksessa nyt 1 dl (entisen 1-4 dl sijasta). Tästä huolimatta Karin Havupuu-uutejuomaa voi edelleen nauttia myös enemmän kuin 1 dl päivässä kuten aina ennenkin.


Pakkauksessa lukee nyt teksti ”säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa” ravintolisäasetuksen mukaisesti. Tämä ei tarkoita että tuotteen antaminen lapsille olisi kielletty, tekstin tarkoituksena on että vanhemmat antavat ravintolisät lapsille valvotusti. Lapset voivat edelleen nauttia Karin Havupuu-uutejuomaa kuten aina ennenkin, juoma sopii kaikenikäisille.


Sisällöltään, ainesosiltaan ja vaikutuksiltaan Karin Havupuu-uutejuoma ei ole muuttunut mitenkään. Juomaa käytetään samalla tavalla kuin ennenkin. Vastaamme mielellämme teidän kysymyksiin jos jokin mietityttää!