|

Karis Barrträdsextraktdryck 12-pack

Ekologiskt certifierad, testad och prisbelönt inhemsk vinnare, tillverkad med samma recept i nästan 50 år. Drycken med barrträdsextrakt tillverkas av rent källvatten samt bark och sav från unga tallar. Förpackad i en ny 0,5-liters barrträdsburk, 12 Karins Barrträdsextraktdrycker.

65,00 

Karin Koniferextrakt Dryck - det äkta originalet

Den legendariska Karin Hava tillverkas fortfarande på samma gård i Siikainen Koski där de första dryckerna med barrträdsextrakt bryggdes. Råvaran till drycken hämtas från de rena ekologiska skogarna i närområdet, och hantverket spelar en viktig roll i varje steg av produktionsprocessen. Den unika produktionsprocessen innebär att inga konserveringsmedel, färgämnen eller tillsatser tillsätts drycken.
Priset per liter är 10,83 euro.

Kosttillskott. Ett kosttillskott är inte en ersättning för en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Bark och barr av ung tall, källvatten.

En daglig dos på 1 dl innehåller ca 35 mg extrakt av tallbark (oligomera proantocyanidiner). Innehåller höga halter av fenoliska föreningar, upp till 35 mikrogram per deciliter dryck. Av de fenoliska föreningarna har drycken visat sig innehålla de högsta halterna av resveratrol och katekin.

Daglig dos 1 dl.*
Klar att dricka som den är.
Lämplig för alla åldrar.
Produkten håller sig i kylskåpet i cirka en vecka om den öppnas.