|

Pinena® Livskraft

Pinena Livskraft är en produkt som främjar sexuell hälsa och endokrin funktion samt förbättrar prestationsförmågan och stresstoleransen. Den innehåller Pinena barrträdsextrakt, Panax ginseng och PrimaVie® Shilajit-extrakt.

69,90 

Prestera bättre

Pinena® Livskraft -kapslar innehåller ekologiskt Pinena® barrträdsextrakt samt Panax ginseng och PrimaVie® Shilajit extrakt som främjar sexuell hälsa, hormonaktivitet, prestationsförmåga och stresstolerans. Enligt undersökningar har ginseng konstaterats bland annat främja och förbättra erektion. Shilajit har traditionellt använts för att förbättra prestationsförmågan och för att bibehålla en bra allmänkondition.

En burk innehåller 45 kapslar. Tillverkad i Finland.

Pinena® Ekologiskt barrträdsextrakt 250 mg
Röd Panax Ginseng 250 mg
Primavie Shilajit 150 mg
Kapsel: HPMC (växtbaserad)

Pinena Livskraft innehåller extrakt av röd Panax ginseng av högsta kvalitet med standardiserade nivåer av ginsenosider. Ginseng är ett av de äldsta kända naturläkemedlen och har använts som en allmän hälsoört i över tusen år och odlats för medicinska ändamål i hundratals år. Traditionellt har den bl.a. använts för att förbättra uthållighet, reaktionstid och koncentration.

PrimaVie Shilajit från Pinena Livskraft är en ekologisk och kliniskt testad PrimaVie i pulverform som är certifierad ekologisk och av hög renhet och kvalitet. Shilajit är en klibbig biomineralblandning av över 40 olika mineraler och fulvosyra, som samlas in från Himalayas bergskedja och utsöndras från bergsväggarna. Människan har länge använt shilajit för att öka vitaliteten och kroppsstyrkan, bland annat vid behandling av kronisk trötthet, bergssjuka, anemi och endokrina störningar.

En dosering på 1 kapsel per dag är tillräcklig. Kapseln innehåller inga fyllmedel och är helt vegansk. Lämplig för alla åldrar.