|

Ladda med naturens elementära kraft

Barrträdsextrakt sedan 1975 - tusentals nöjda kunder

Pinena är det starkaste och enda certifierade ekologiska barrträdsextrakt på marknaden

Upptäck vår mångåriga expertis inom produkter som erbjuder beprövade fördelar i ett lättanvänt format. Hitta din favorit i vårt sortiment!

Vinnande produkt:
den enda i Finland som redan vunnit tre utmärkelser för hälsoprodukter

En klassiker i kartong: ny förpackning för Karis barrträdsextraktdryck

Välj en praktisk och miljövänlig burkförpackning med 12 barrträd från Karis barrträdsextraktdryck

Pinena känner till ekologiska skogar och tallar

Allt började med de nordiska läkekonstnärernas urgamla kunskap, som vi för nästan 50 år sedan bestämde oss för att föra vidare till eftervärlden. Vårt hemliga recept har förblivit oförändrat - Pinena är baserat på de renaste ingredienserna i den nordliga naturen. Våra högkvalitativa produkter tillverkas fortfarande på sin födelseplats, på Koskis skogsgård i Siikainen, av bark och barr från de starka tallarna i Satakuntas skogar.

Högkvalitativa hälsoprodukter från ekologiskt barrträdsextrakt

Pinena Ekologiskt Barrträdsextrakt är ett 100 % finskt extrakt av tallbark och tallsaft, framställt enligt ett standardiserat recept och tillverkat i Siikkainena sedan 1975. De spårbara råvarorna kommer från respektfullt förvaltade lokala skogar, och hållbarhet och hantverksskicklighet är närvarande i varje steg av tillverkningsprocessen. Råvaran hämtas endast från barken och naveln på unga, livskraftiga ekologiska tallar och är av högsta renhet och kvalitet. Pinena är det enda ekologiska och kvalitetscertifieradebarrträdsextraktetpå marknaden